Om mig

Mitt foto
Komiker & Skådespelare till vardags. Nyligen signad pokerspelare hos Europas största pokeragentur Poker Icons. Ska blogga lite om vad som händer i min vardag. Senaste projekt: http://www.brollopskomikern.se & http://www.brollopsunderhallning.se

onsdag 17 december 2008

Final på Systerobror Comedy Onsdag 17 dec


Ja då var ännu än säsong till sitt slut och ikväll gästas jag av en hel hög med fina komiker. Trollkarlen Daniel kommer va på plats och jag misstänker att det blir lite firande efter showen.

Spelade in några scener till HJÄLP i början av December som kör igång sin tredje säsong nu till våren på TV 4. Jag fick en ganska kul karaktär men är med blygsamt i nåt eller några avsnitt bara som AT-läkare utan moral...haha.

För övrigt suger pokern musten ur mig då andra visar sig ha 90% jävla tur-rivrar och jag får snällt sitta o titta på när min Ess Kung blir utdragen av 2 6 off om o om igen - men för helvete - nu får det va slut på skiten =) Jag välkomnar lite flyt på alla fronter i livet. Jag önskar mig tur i kärlek, jobb, poker o vänskap. Tack tomten. Vi hörs snart igen.

Mackan
http://www.marcuspalm.blogspot.com/

1 kommentar: