Om mig

Mitt foto
Komiker & Skådespelare till vardags. Nyligen signad pokerspelare hos Europas största pokeragentur Poker Icons. Ska blogga lite om vad som händer i min vardag. Senaste projekt: http://www.brollopskomikern.se & http://www.brollopsunderhallning.se

tisdag 2 september 2008

Sun city är nu rekad och klar för äventyr

Har kikat runt nu och det är helt galet. "Sun City" känns lite som Fantasy Island för er som kommer ihåg den serien. Allt är skapat från skratch - Förr lär det ha varit en en kal öken och nu ser det ut som ett "hittepå-land" som mer verkar som ett makalöst nöjesfält. Allt man kan tänka sig att göra på sin "semester" finns här.. Safari, skytte, badpalats, wire-åkning, vågmaskiner, casino, musikalshower, u name it och dom har det inom 1 kms radie. Alla som bor på samma palats som oss har fri tillgång till egna bussar och taxisar som kör oss runt till dom olika faciliteterna... Man blir mäktad. Märkte att det va tusen gånger enklare att lägga upp BILDER på facebook med bara ett klick så vill ni kika så finns dom på >> http://www.facebook.com/album.php?aid=51888&id=539711002

Fick nu höra att det bara är 150 reggade i turneringen på torsdag än så länge.. Så övervärdet är enormt. Över 20 svenskar har hittat hit och ska va med o slåss om 650 000 doll som den siste krigaren kommer att få sig överräckt =)

Nu måste jag kila - men hörs snart igen. Fortsätt love-bomba och lyckönska - det stärker, värmer och hjälper mig fokusera =)

En sista bild: (med tanke på att vår "buzz-boy" sa att vi måste stänga terassdörren när vi lämnar palatset.. Var på jag fråga - va då*?= är det mycket tjuvar här eller? - då svarar han helt allvarligt. "Nej, Babianer och apor" - som om det var det självklaraste i världen haha.. ) Matar man dom blir dom helt tokiga och aggressiva sa han - och precis brevid en av restaurangerna står just denna skylt... Vilket gör att man undrar - hänger apor o babianer här på kvällarna och dricker drinkar osv men det är ABSOLUT FÖRBJUDET att mata dom efter kl 00.00 - för då blir dom typ som gremlins?

1 kommentar: